Bayan Örgü Hırka Modelleri ve Yapılışı - Hırka Örme

Yaklaşan kış ile birlikte sizlere örgü bayan hırka modellerini hatırlatmak istedik. Bu yazımızda bayan hırkası nasıl örülür ve bayan örgü hırka modellerini yazacağız.

Örgü bayan hırkalar kullanım kolaylığı ve evin içinde veya dışarıda rahatlıkla giyilebildiği için bayanlar tarafından sıkça tercih ediliyor ve internette bayan örgü modelleri yazarak araştırmaya başlıyorlar. Çoğu galeride sadece bayan örgü hırka modelleri gösterilirken nasıl yapıldığı ve hangi iplerin kullanıldığından bahsedilmiyor.

Fakat bizim bu yazımızda bayan örgü hırka modelleri ve nasıl yapıldığı hakkında tüm konulardan bahsedeceğiz. Öncelikle sizlere verdiğimiz hırka modellerinden bir fikir edinin ve aklınızda bir model belirleyin, öreceğiniz hırkaya göre ip ve örgü şişi alırsınız. Böylece kararsızlıktan kurtulmuş olur bir an önce hırka örmeye başlarsınız.

GÖSTERİŞLİ BAYAN HIRKA MODELİM İÇİN TIKLAYIN

YENİ BAŞLADIĞIM HIRKA MODELİ İÇİN TIKLAYIN

Benim şahsen tercih ettiğim Örgü hırka modelleri koyu renk ve çok sırıtmayan renklerden oluşuyor. Öreceğim hırkanın sade ve zarif olmasından yanayım tabi sizin zevkiniz ve tercihiniz değişebilir. Özellikle el örgüsü hırkalarda kullanılan tığ, şiş veya tunus şişi denilen faklı şişler kullanılabilir, her şiş kendi inceliğine göre desen oluşturmaktadır. Siz kendi el becerinize göre bir şiş seçin ve örmeye başlayın. Kendi ellerinizle yaptığınız örgü hıkaları kendiniz kullandığınız gibi hediye olarak yakınınızda ki kişilere verebilirsiniz. Bu tür el örgüsü göz nuru hediyeler her zaman para ile alınan hediyelerden daha değerlidir. Eğer sizde hangi hırka modellerinden bahsettiğimizi merak ediyorsanız  O halde buyrun Bayan örgü hırka modellerine bir göz atalım. 
Örme Videosunu  Aşağıda Bulabilirsiniz.


1) Birden Fazla Renkli ip Kullanılarak Örülen 



2) Boyun kısmı açık düğmeli el örgüsü bayan hırka





3) Şık El örgüsü Bayan Hırka Fermuar Kullanılmış





4) Mor Renk Kullanılan Aşağılarda Örgü deseni verilen El örgüsü Bayan hırka




5) Zor desenine rağmen kusursuz örülen hırka





6) Kollardan Bollaşan Örgü hırka Modeli




7) Geniş yakalı balıkçı ağı deseni ile örülmüş hırka 




8) Kısa Kollu El Örgüsü Hırka Modeli




Örgü Hırkanın Yapılış Videosu - Derya Baykal

Not: Videoda sağ Altta Tam ekran kısmına tıklayarak tam ekran izleyebilirsiniz.

Bayan Örgü Hırka Modelleri ve Yapılışı - Hırka Örme Bayan Örgü Hırka Modelleri ve Yapılışı - Hırka Örme Reviewed by Yazar on 21:36 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.