Kahvaltı Sunumları- Sunum Tabakları- Sunum Önerileri

Kızlar merhabalar..
Bugün size gözlerinizin midenizden önce kamaşacağı sunum sofraları ve sunum tabakları konusuyla geldim.

Sunum Sofrası Hazırlarken Nelere Dikkat etmeliyiz?


Sunum her kadının önem verdiği bir konu çünkü misafir geldiği zaman nasıl bir sunumla sofra kuracağımız konusunda çok da bilgili değiliz. Yeni yeni trend olan sofra sunumları yeni gelinlerin hünerleri ile göze ve gönle hitap etmeye başladı.
Sunum Tabakları hazırlamak da sofra düzeni hazırlamak kadar oldukça önemli bir konu.
Sunum Tabakları sade ve şık olmalı ki içinde hazırlanacak olan ürün ve görsellik kendini hemen ortaya çıkarsın.
Kadınlar hem günlerinde hem de uzak yakın misafir ağırladığında sofraya koyacağı tabak şölenleri ile gelen misafirleri büyümeli.
Göz de mideye hitap ediyor sonuçta.
İnstagram da yarış haline gelen sofra sunum görsellerini bugün sizler için derledim sunum görsellerini sizinle paylaşmadan önce hem bamboo tabakların hem de porselen tabakların model ve renklerine dikkatli bakmanızı tavsiye ederim.
Biz kadınlar beğendiğimiz birçok ürünü kalmaz düşüncesiyle hemen alıyoruz fakat alınan her farklı ürünün sofralarda bir bütün oluşturmayacağını düşünemiyoruz..
Ben açık olarak şunu tavsiye etmeliyim ki yeni çeyiz hazırlığında olan kızlar ve yeni mutfak dizen hanımlar muhakkak alışveriş sırasında sunum sofraları hazırlarken tabaklarin boyut şekil ve renklerine önem vermeli yeni moda tabakları seri halinde tercih etmeliyiz.
Ayrıca;
kullanılacak olan yemek takımının, bardakları, çatal kaşıkları uyumlu bir şekilde olması ve doğru şekilde konumlandırılması daha şık ve etkileyici görünmesine yardımcı olur. Özellikle akşam yemeği hazırlayacak olanlar için masada mumluk ve bunun yanı sıra pek çok farklı aksesuar seçeneğini yer alsa da davetlileri engellemeyecek boyutlarda tercih edilmesi gerekir.  
Sofra için farklı desen ve motif ürünler kullanmak yerine birbirini tamamlayıcı tabaklar ve aksesuar ürünler kullanılabilir.

Size şimdi sunacağım görsellerle ne demek istediğimi çok açık şekilde göreceksiniz.


 Sofra Sunum Çeşitleri 


1.


2.

3.


4.

5.


6.


7.

8.


9.


10.


11.


12.

13.

14.

15.

16

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.



Kahvaltı Sunumları- Sunum Tabakları- Sunum Önerileri Kahvaltı Sunumları- Sunum Tabakları- Sunum Önerileri Reviewed by Feridenin Dünyası on 02:31 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.